reede, 30. aprill 2010

Kiirteade.

Saadaval on imearmas Rowani raamat kõige pisematele: Miniature Classics. Kohtumiseni!

neljapäev, 29. aprill 2010

Vardauudis.

Tänasest kuuluvad meie kaubavalikusse Knit Pro Symfonie Wood vardad ja heegelnõelad.
Lisaks sellele, et nad on kevadiselt värvilised on nad ka väga nutikad. Heegelnõelad on kahepoolsed ühes otsas 9 ja teises 10 suurus näiteks.Ringvardakomplekt Delux võimaldab omada korraga 32 vardapaari. Komplektis on 8 paari erineva suurusega varrast ja 4 erineva pikkusega tamiili. Seda komplekti omav kudumisgurmaan hoiab keskmiselt kahe korraliku kampsuni jagu raha kokku.
Loomulikult ei puudu valikust ka traditsioonilised pikad vardad ja sukavarrasteta pole ka ükski valik täielik. Olete lahkesti palutud!

reede, 23. aprill 2010

Taimedega värvitud lõng.

Eilsest alates on meie kaubavalikus taimedega värvitud lõng, 43 erinevat värvitooni üks ilusam kui teine. Vihid on umbes 30 g suurused ja etiketil kenasti kirjas millise taimega on lõng värvitud ja peitsitud.
Kõik uudishimulikud on oodatud!

neljapäev, 22. aprill 2010

Teeme ära teemal.

Mida oleme meie ilusama elu nimel ära teinud? Midagi ikka oleme, väikselt ja vaikselt küll aga ikkagi. Kilekottidega maakera ülekuhjamise lõpetasime sellega, et võtsime korduvasse kasutusse need kilekotid millega lõng vabrikust meieni jõuab ja uued sangadega kilekotid varustasime hinnaga, vastavalt suurusele, 0,50 senti ja 1.- kroon. Sest millegipärast see ikkagi on nii, et miski ei pane inimest rohkem mõtlema kui raha. Kui ikka raha peab rahakotist välja võtma, alles siis hakkab ta mõtlema kas ikka on nii väga seda kotti üldse vaja. Nüüd on aga asjad juba nii, et paljud kliendid ütlevad kohe, et kilekotti nad ei vaja ja siis jätkub lõbus ostlemine. Nii vähe on vaja pingutada, rõõmustav!
Selleks, et puhta looduse tooted kergemini kliendile silma hakkaks juhatab neid selleni roheline hinnasilt ja hetkel on neid 9 gruppi. Polegi nii vähe!
Selleks, et soodsaid oste sooritada jõuad selleni kui jälgid punaseid ja kollaseid silte, hetkel 22 gruppi. Samuti täitsa tore tulemus.
Loodame, et meil jätkub ka edaspidi mõtteid, mida helgema tuleviku nimel rakendada.
Kohtumiseni!

esmaspäev, 19. aprill 2010

Uued ehted.

Meie nobedate näppude omanikud on jälle uusi ehteid meisterdanud. Jagame seda ilu ka teiega.

laupäev, 17. aprill 2010

Pärlisadu.

Tänasest on müügil Güttermanni uusim valik klaaspärleid.