laupäev, 31. jaanuar 2009

Selle aasta esimene postitus, juba eksole.

Ja millest muust võiks juttu tulla kui ikka lõngadest ja sellesuvistest uudistest loomulikult. Rowan on Organic Cotton DK-le lisaks teinud ka 4ply versiooni, sama ilusates pehmetes toonides ja ilusa korraliku korrutusega lõng. Siis on nad leiutanud uue viskooslõnga Lenpur Linen, kui ma õieti aru saan siis on see viskoos sedakorda männikoor, no mis sa kostad. Ilus pehme ja kerge lõng ja imeilusad säravad toonid. Järgmiseks on nad lisanud ühe peenema puuvillase iluduse nimega Siena oma Classic sarja. 50g-ses keras on 140m 100% merseriseeritud puuvilla. Classic sarja teine uudis on Pima Cotton DK, väga huvitav lõng ma ütleksin, sellised värvid panevad mu mõtted kohe tööle. Suure muutuse on läbi teinud Kidsilk Haze´i värvikaart ja oma suureks kurvastuseks pean ma tunnistama, et kõik minu lemmikrohelised on haihtunud.







Schachenmayr on beebide tarvis teinud imepehme rõõmsates värvides merinovillast lõnga. Suvele mõeldes on minu lemmik nende valikust Cotton Linen mis võlub just värvidega. Siis on päris mitu retro stiilis lõnga nagu Punto Micro ja Laila Color. Eco sari on saanud puuvillase kirju sõbra.
Gedifra on seekord hakkama saanud nelja uue lõngaga. Amara on on selline tugeva keeruga läikiv nöörjas lõng. Florista on jämedamatsorti matt puuvillane lõng, millel on ka rõõmsates toonides triibuline versioon. Luminoso on segalõng milles on nn. senilli, mis minu lemmikute hulka ei kuulu kuigi lõng ise näeb päris ahvatlev välja. Milena on see lõng mille kohta keegi sõber ütles , et see on tema overlokiga tehtud. Ilusad värvid sellegipoolest.
Hjerte Garni Blend Bamboo kevadised värvid säravad juba riiulis ja kuulda on sel suunalgi on uusi üllatusi tulemas.
Niipalju siis suveuudist ja puulatvades sahistas täna , et varsti hakkab ka juba tulevase talve uudiseid saabuma.