reede, 18. juuli 2008

Väheke suveuudist.

Tänasest on saadaval Raasikult pärit Aade kirjud ja ühevärvilised villased lõngad. Pitssalli sõprade rõõmuks ka ühekordset, esialgu valget. Muidugi ka värvilist heiet. Tiina nakatas mind pitssallihaigusesse ja ma lihtsalt ei suutnud kauem oodata, võtsin jalad selga ja läksin lõngale järele.
Teise uudisena on pärlipunujate rõõmuks täienenud nii tarvikute kui pärlite read.
Ja veel, esimeste pääsukestena jõudsid kohale sügisese tellimuse Rowan Tapestry Pot Pourri 172(punane), Rowan 4Ply Soft Dove 394( hele lillakashall), Rowan Wool Cotton Grand 954 (lilla). Ootusärevus kasvab minutitega ma ütlen! Loodetavasti ma ei lõhke enne põhiosa kohale jõudmist. Ikkagi juuli alles.

kolmapäev, 9. juuli 2008

Tähelepanu!

Kõigepealt om mul rõõm teatada, et tänasest on meil müügil Ingrid Kööseli disain käsitöökotid. Järgmiseks on meil palve kõikidele käsitööhuvilistele vaadata laupäeva hommikul kanal 2-es saadet "Suvehooaeg". Ehk leiate midagi tuttavlikku.

laupäev, 5. juuli 2008

Eilne ütlemata tore päev.

Eile oli Veimevakas üks tore päev. Kõigepealt külastas meid Terje (Vardamoor),hankimaks oma vastvalminud kotile mõned sangad. Täna hommikul tema blogi külastades ootas ees imeline üllatus. Ma kujutasin ette, et sellele kotile võiksid need messingist sangad sobida aga et tulemuseks on midagi nii täiuslikku... . No vahel see ongi nii, et mõned asjad lihtsalt asetuvad iseenesest õigetele kohtadele. Ja just hea , et ta kudus kotile pika sanga mitte ei pannud messingist ketti. See kott oleks nagu jätk saabuvale sügis-talvisele Rowan Classic Winter Gifts sarjale. Ainult, et pigem siis Summer Gifts. Igatahes pani see mu mõtted liikuma selles suunas kuidas endalegi midagi nii naiselikku ja elegantset soetada.
Järgmisena saabus Tiina(lola69). Kui olime jõudnud kohvitada ja maast ja ilmast kudumise kõrvale lobiseda astus sisse Terje(tinglikult II)oma kauni Meg Swanseni raamatu A Gatering Of Lace´iga. Siis me muidugi vaatasime ja ohkasime ja õhkasime selle kohal, igal omad lemmikud hinge pugemas. Kui Terje lahkunud oli ja Tiina nii muuseas lausus, et võib mulle rätiku alustamise ära näidata , ei lasknud ma seda teist korda öelda. Olen ju kordi mõtteid mõlgutanud nende sallide ja rättide ümber. Nii et kui kogemustega õpetaja uksest sisse astub ja oma tarkusi pakub siis ei saa ju ometi ära öelda. Nüüd ma siis koon oma pääsusaba ja põlen ereda leegiga kui seda seisundit kuidagi sõnadega kirjeldada püüda.