reede, 25. aprill 2008

Jubajälle on kätte jõudnud reede.

Aeg lendab ma ütleksin valgusekiiusega. Kuhu see nädal on kadunud ma tõesti ei tea. Nii tore on lugeda kuidas keegi kasvatab aknalaual taimi ja tal on aega märgata millal üks või teine sort nina mullast välja pistab. Kes käib niisama loodust nautimas ja rattaga sõitmas vms. Tahan ka! Ma tõesti loodan , et need ajad ka minu õuele jõuavad. Praegu mobiliseerin oma jõuvarusid kolimise tarvis. Järgmise nädala keskel pakin oma kullakoormad siin Tartu maanteel kokku ja Järve Selveri poole sõit! Kõigi kundede ees muidugi juba vabandused ette vahepealsete võimalike ebamugavuste pärast.

esmaspäev, 21. aprill 2008

Esmaspäevased muremõtted.

Ma ei ole kunagi armastanud esmaspäevaseid hommikuid. Nagu laviinina vajuvad selga kohustused , mis nädalajooksul tegemist vajavad. Kogu tegevus nagu arvata võib toimub praegu uue kaupluse avamise ümber ja aegajalt on tunne, et iga sõrme otsa võiks veel üks käsi kasvada.
Kõige sellega kaasneb paras ports paberimajandust ja ametlikku sehkendamist, mille ma hea meelega veeretaks kellegi teise kraesse kui saaks.
Endiselt vajame me ka ühte täiskohaga müüjat uude kauplusesse. See repliik kuulub valdkonda, loe läbi ja anna sõbrale edasi.

reede, 18. aprill 2008

Reedesed hommikud pakuvad kergendust pöörastele töönädalatele ja annavad loa unistada vabast ajast ning toredatest tegemistest.

Täna hommikul ootas mind ees taas villakoorem. Teine pool sellest uuest Pilvelammaste Merino tellimusest. See koorem sisaldas õigemitut türkiisi erinevat tooni ja see pani mind kohe ohkama. Osalt rõõmust ja osalt igatsusest vaba aja järele. Olen ennast koguaeg teadlikut tagasi hoidnud ja oma sõrmi villaseks mitte teinud , sest ma juba tean kuidas ma selle villanakkuse saan ja seda viltimishaigust terve ülejäänud elu kandma pean. Need värvid ja see villa siidine olek tõmbab enda poole nagu täiskuu kuutõbist. Ohhh.......
Nii toredasti kirjutas villaperemees ise: Ja kuna üks kord näha on parem kui kümme korda kuulda, siis siin üks videojupp merinost ja nuno-viltimisest: http://www.youtube.com/watch?v=wBtpamYG0Lo

kolmapäev, 16. aprill 2008

Toredad kesknädased hommikud.

Tänane hommik tõi kaasa kaks toredat uudist. Kohale on jõudnud eelmine number(42) Rowani ajakiri ja täienenud on ka lõngariiulid. Kui hommik juba nii toredasti algab, kes teab mida see päev veel kaasa toob!

esmaspäev, 14. aprill 2008

Künnipäeva koosolemise järelkajad.

Jälle üks tore õhtupoolik koos mõttekaaslastega mööda saadetud. Üks osa sügisesest lõnga kollektsioonist vaadatud, katsutud ja läbi kritiseeritud. Kokkuleppe kohaselt pidi igaüks ka raamatuid kaasa vedama. Enamusel ununes aga õnneks tuli Tiina suure kotitäiega ning vaatamist ja imetlemist jätkus kõigile. Loomulikult võtsime läbi ka kõik argiprobleemid nagu kord ja kohus.

Järgmiseks ülesandeks on uue poe avamine Järve Selveris II korrusel A&G kõrval. Nõmmekad on siiani täiesti unarusse jäetud. Kuulun ise ka viimaste hulka ja olen siiani pidanud iga lõngajupi pärast teise ilmaotsa sõitma. Alates maist on sellel lõpp.

neljapäev, 10. aprill 2008

Otsime käsitööringi juhendajat.

Käsitöösalong Veimevakk otsib käsitööringi juhendajat, kellelt ootame erinevate käsitöövõtete ja nende edasiandmise oskust, ka lastele. Kasuks tuleb eelnev juhendaja, õpetaja kogemus.
Vastu pakume väikest ja sõbralikku kollektiivi, häid ja paindlikke töötingimusi.
Meiega saab ühendust:
telefonil:56651068
e-postil: liinaparts@hotmail.com

kolmapäev, 9. aprill 2008

Käsitöösalong Veimevakk otsib uude avatavasse kauplusesse müüjat. Kauplus asub Järve Selveri II korrusel.Kandidaadilt ootame huvi käsitöö vastu, head suhtlemisoskust,aktiivset ja positiivset ellusuhtumist, kasuks tuleb eelnev müüja kogemus. Vastu pakume rõõmsameelset kollektiivi, häid töö ja palga tingimusi.
Kontakt:
e-post:liinaparts@hotmail.com
tel:56651068

reede, 4. aprill 2008

Järjekordne kogunemine.

Ega kaks kunagi kolmandata jää ja nii kogunemegi nädalapärast 12.aprillil kell 14:00 taaskord.
Sedakorda tulevad uudised villa maailmast, ehk Pilvelambad on turule tulnud värvilise meriinovillaga, mille värvikaarti ja villa nüüd esitlemegi. Veel on nende uudiste rubriigis selline kaval asi nagu eelvilt, mida lähemalt uurima hakkame.
Lõngauudiste rubriigis puhuvad juba kerged sügisesed tuuled. Öko ja mahe teema murrab ka sellesse maailma järjest enam sisse, pean silmas seni tuntud suuri tootjaid. Väiketootjate hulgas on see ju ammune ja väga levinud teema.
Nii nagu kokku sai lepitud, igaüks võtab 3 enda lemmik käsitöö teemalist raamatut kaasa.
Ka seekord palun oma tulekust või tulemata jätmisest märku anda.
Rõõmsate kevadiste kohtumisteni!